Bebeluș român de numai 18 zile mort în Italia. Mama a adormit în timp ce-l alăpta

Durere de nedescris pentru doi părinți români al căror bebeluș, născut în urmă cu numai 18 zile, a decedat după ce mama sa a adormit în timp ce-l alăpta.

Potrivit publicației italiene Anteprima24, tragedia s-a petrecut în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, 18 septembrie 2021, în localitatea Guardia Sanframondi din provincia Benevento, în Campania.

Din primele investigații efectuate de carabinieri reiese că mama româncă l-a alăptat pe nou-născut în timpul nopții și a adormit în timp ce micuțul se hrănea. Când s-a trezit, în jurul orei 3:00 dimineața, copilul era încă la sânul ei, dar era vânăt la față și nu reușea să respire.

Conaționala noastră a suna imediat la 118 și cerut ajutor, dar echipajul medical sosit la fața locului nu a mai putut face nimic pentru bebelușul român care între timp murise.

Deși toate indiciile arată că este vorba despre un tragic eveniment natural, decesul fiind provocat de regurgitare, magistrații din Benevento au dat ordin ca asupra trupului neînsuflețit al copilului să fie efectuată autopsia pentru a stabili cu exactitate cauza decesului.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Carabinierii din Cerreto Sannita au fost cei care au preluat ancheta și vor investiga în continuare asupra decesului micuțului de numai 18 zile.

Distribuie acest articol