Belluno – femeie română de 62 de ani dispărută în ajunul Anului Nou. Orice informație poate fi de ajutor.

Se numește Maria Neculai, are 62 de ani și nu mai are nimeni nicio veste de la ea din data de 31 decembrie 2016, când doamna Neculai a decis să meargă la secția Urgențe de la spitalul San Martino din Belluno pentru un control. Însă, de atunci, mai exact de la ora 18:30 din acea dată, când a ieșit de la spital, familia nu a mai primit niciun semn de la ea și nu se mai știe nimic de dumneaei.

Fiica doamnei Neculai, Andrea Carmen Neculai, a făcut un apel pe pagina sa de Facebook, transmițând că este foarte preocupată pentru mama sa, care a suferit un șoc emotiv cu puțin înainte de dispariție și care ar putea fi în pericol existând chiar și riscul să facă gesturi extreme.

Contactată telefonic de echipa Rotalianul, fiica doamnei Neculai ne-a dat mai multe detalii despre mama sa și ne-a declarat de asemenea că este posibil ca aceasta să fi luat un autobuz spre România, foarte probabil spre localitatea Roman, județul Neamț, deși avea puțini bani la dânsa.

Doamna Maria Neculai are 1,55 metri înălțime, ochi albaștri, părul scurt roșcat-castaniu, iar la data dispariției era îmbrăcată într-o geacă neagră, scurtă, pantaloni gri deschis, poșetă neagră și pantofi negri. Doamna Neculai vorbește bine limba italiană, aflându-se în Italia din 2012 dar, cum vă scriam mai sus, este foarte posibil ca ea să se fi îndreptat spre România. Conform Andreei Neculai, mama sa se afla într-o stare de confuzie și depresie la momentul dispariției.

Orice informație poate fi de mare ajutor în găsirea doamnei Neculai, oricine a văzut-o sau a intrat în contact cu dumneaei fiind rugat să sune sau să trimită un sms la numărul +39 393 865 1907, unde poate fi găsită Andrea Carmen Neculai, sau să sune la 112 – Carabinieri.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Pentru cine dorește să ajute distribuind știrea, atât în limba italiană, cât și în cea română, este rugat să folosească linku-urile de mai jos:

– limba română: Distribuie

– limba italiană: Distribuie

 

 

Distribuie acest articol