Bergamo: doi tineri români de 13 și 17 ani, morți într-un tragic accident în nordul Italiei

Un accident deosebit de tragic a avut loc astăzi după amiază, 1 noiembrie, ora 17.00, în via Cherio, o stradă secundară din localitatea Palosco, provincia Bergamo, Lombardia din nordul Italiei, relatează giornaleditreviglo.it.

Implicată în accident a fost o mașină marca Ford Focus cu șase persoane la bord. Două dintre aceste persoane au murit pe loc, este vorba despre doi tineri de origine română, Pietro Joia în vârstă de 13 și respectiv Francesco Gheorghe de 17 ani, rezidenți la Rudiano și respectiv la Palosco.

Francesco Gheorghe și Petro Joia

Celelalți pasageri, o femeie în vârstă de 46 de ani și alți doi tineri de 17, rezidenți unul la Cividate și celălalt la Pontoglio, sunt grav răniți și au fost transportați de urgență la Seriate și la ‘Spedali Civili’ din Brescia. Toate victimele sunt de naționalitate română.

Inițial s-a presupus că în autoturism erau doar cinci persoane, pentru că a șasea, șoferul care se afla la volanul mașinii, tânărul român cu inițialele G.S. în vârstă de 24 de ani rezident la Cividate al Piano, a părăsit locul accidentului. Acesta a fost găsit de autorități câteva ore mai târziu la domiciliul său. A suferit răni minore.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Din prima reconstituire a dinamicii accidentului, mașina se îndrepta în direcția localității Rudiano și se pare că persoana care se afla la volanul autoturismului a pierdut la un moment dat controlul asupra mașinii. Aceasta s-a izbit de un copac și apoi de o construcție din beton, un colector de apă, aflat la marginea carosabilului. Impactul a fost deosebit de puternic și violent, cei doi tineri pierzându-și pe loc viața.

Cinci ambulanțe și un elicopter au sosit la locul accidentului. În condiții deosebit de grave este și unul dintre ceilalți doi tineri de 17 ani aflați în mașină, care a fost transportat cu elicopterul la Brescia.

Distribuie acest articol