Biciclist român, ucis în Italia de un tânăr care obținuse permisul de conducere recent

Un cetățean român în vârstă de 60 de ani, rezident în Udine, provincia cu același nume din regiunea Friuli-Venezia Giulia, a decedat în urma unui tragic accident rutier petrecut în această după-amiază de joi, 7 decembrie 2023.

Conaționalul nostru, care se deplasa pe bicicletă, a fost lovit de o mașină condusă de un tânăr șofer ce obținuse abia recent permisul de conducere, relatează TeleFriuli.

Accidentul a avut loc pe viale Monsignor Nogara, aproape de institutul Marinoni și în apropierea drumului către centura de vest a orașului, mai precizează sursa citată.

1200-2023120721124
Imagine de la locul tragediei. Sursă foto: telefriuli.it.

Șoferul, la volanul unei Mercedes station wagon, a declarat forțelor de ordine că a fost orbit de lumina soarelui la apus, fapt care ar putea sta la baza tragicului accident.

Eforturile disperate ale echipelor medicale de a salva viața românului nostru, transportat de urgență la spitalul Santa Maria della Misericordia, nu au fost încununate de succes, victima decedând la scurt timp după incident.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Poliția locală din Udine se ocupă de investigarea detaliilor accidentului. Circumstanțele exacte sunt încă în curs de investigare.

Traficul în zona accidentului a fost semnificativ perturbat, în special din cauza orei de vârf la care s-a produs accidentul.

Accesul pe calea spre centura orașului a fost blocat pentru mai mult de o oră, complicând situația traficului în zonă.

@rotalianul