VIDEO | Bloc locuit de români prăbușit în Italia. Un copil de 4 ani a murit, trei persoane scoase de sub dărâmături

Un bloc cu două etaje s-a prăbușit marți, 24 august, la Torino. Trei persoane au fost extrase în viață de sub dărâmături, iar un copil în vârstă de 4 ani a fost găsit mort. Blocul, situat în apropierea stadionului Allianz, este locuit în mare parte de cetățeni români, relatează Quotidiano.net.

Tragedia a avut loc puțin înainte de ora 9:00, când blocul de la adresa strada Bramafame 42, de la periferia orașului Torino, s-a prăbușit complet. Cauza tragediei, conform ipotezelor formulate de autorități până la acest moment, ar fi o scurgere de gaz.

O femeie a fost scoasă în viață de sub dărâmături, dar pentru copilul ei de 4 ani nu s-a mai putut face nimic. Au mai fost salvate alte două persoane, un bărbat care a fost transportat la Spitalul Martini și un tânăr de 22 de ani care a suferit arsuri pe 50% din suprafața corpului. Se caută în continuare sub dărâmături.

- Continuarea articolului după publicitate -

Echipele USAR (de căutare și salvare urbană) și echipele de salvatori cu câini sunt prezente la fața locului. Pompierii verifică dacă există alte scurgeri de gaz. Italgas a comunicat că blocul nu era deservit de rețeaua de distribuție a gazelor, locatarii folosind probabil butelii.

Blocul cu două etaje avea 6 apartamente, dintre care 5 erau locuite de cetățeni în mare parte de origine română, dar nu s-a dat încă publicității naționalitatea victimelor.

Susține publicația noastră!

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos