Blue Air a lansat primul zbor direct Florența – Iași

Blue Air lansează primul zbor direct de la Florența la Iași, cel mai mare oraș din estul României. Zborurile vor fi active de trei ori pe săptămână: marțea, joia și sâmbăta începând din 15 iunie 2017.

„Suntem încântați să inaugurăm această noua legătură dintre Iași și Florența. Italia este o piață strategică pentru Blue Air. Cu această nouă rută dorim să consolidăm prezența noastră în zonă, prin urmare, suntem convinși că vor fi stimulate astfel schimburile turistice și culturale dintre România și Italia,” a declarat Mauro Bubble directorul companiei aeriene românești în Italia.

Blue Air operează deja pe aeroportul din Florența din vara anului 2015, cu un zbor direct spre București de trei frecvențe săptămânale (de la 1 iunie la 17 septembrie va fi o frecvență suplimentară).

„Compania noastră – declară Toscana Aeroporturi – continuă să extindă gama de destinațiilor sale, oferind mai multe oportunități pentru cei care doresc să vină în Toscana și pentru cei care din Toscana intenționează să se deplaseze în lume. În cazul destinației Iași, suntem extrem de mulțumiți că vom conecta regiunea noastră cu un obiectiv foarte important, cultural și social.”