Blue Air: Noi zboruri România-Italia începând din luna august

Blue Air crește frecvența zborurilor operate între aeroporturile București Otopeni și Milano
Linate la două pe zi, începând cu 16 august 2021. Prețurile biletelor încep de la 9,99 euro pe segment și o schimbare gratuită inclusă în preț.

Cele două zboruri zilnice vor fi dimineața și seara.

Așadar, începând cu a doua jumătate a lunii august 2021, Blue Air conectează Milano Linate cu toate regiunile din România prin doua servicii directe zilnice către București și cinci zboruri de conexiune către orașe cheie din România, via București Otopeni: Cluj Napoca, Iași, Oradea, Suceava, Timișoara.

„Suntem foarte încântați de performanța rutei București – Linate și de feedback-ul foarte pozitiv din partea clienților noștri care pot acum să beneficieze de servicii ultra-low-cost cu conexiuni rapide până în inima orașului Milano”, a transmis Krassimir Tanev, Chief Commercial Officer, Blue Air.

„Ne bucurăm să putem extinde operațiunile noastre în Milano deja din Orarul nostru de Vară 2021, introducând două servicii zilnice către Linate, cel mai central aeroport din Milano și alegerea preferată a clienților, oferind astfel opțiuni de călătorie și mai bune la prețuri accesibile”, a mai adăugat directorul comercial al companiei Blue Air.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI