O boală teribilă a lăsat o tânără fără mâini și fără picioare: „Mă bucur că sunt măcar în viață”

O tânără din Londra, în vârstă de 35 de ani, pe nume Tatiana Timon, a suferit o formă severă de malarie care a lăsat-o fără mâini și fără picioare. Tatiana s-a îmbolnăvit de malarie în timpul unei vacanțe în Africa, unde a mers să se perfecționeze în dansuri tipice africane de care este pasionată.

Scurta ședere în Angola a decurs conform planului, iar tânăra englezoaică se întorsese acasă crezând că își poate relua rutina zilnică. La câteva zile după întoarcere, însă, a început să se confrunte cu probleme de sănătate, relatează Fanpage.

Ea a constatat inițial că nu mai poate merge pe bicicletă după ce a căzut în drum spre serviciu. Apoi a început să o obosească teribil mersul pe jos și s-a gândit că e probabil obosită de la viața frenetică pe care o ducea. Dar apoi a leșinat și a trebuit să fie dusă de urgență la spital, unde a fost ținută în comă.

Când Tatiana s-a trezit din comă, a descoperit că medicii i-au amputat toate cele patru membre din cauza unei forme severe de malarie. „Abia când m-am trezit am aflat ce mi s-a întâmplat, dar m-am bucurat că măcar eram în viață”, a spus tânăra, dezvăluind că, atunci când era în comă, medicii le-au spus familiei și prietenilor că ea risca să moară.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Tânăra a declarat că era atât de concentrată pe Covid și riscurile sale, încât nu și-a dat seama de pericolele grave pe care le presupunea malaria. Ea a recunoscut că nu și-a luat măsurile de precauție necesare în timpul călătoriei în Africa (nu s-a vaccinat împotriva malariei) și a vrut să-și facă publică dramatica experiență pentru a-i ajuta pe alții să evite o soartă similară.

În ciuda experienței sale teribile, Tatiana Timon și-a menținut o atitudine pozitivă față de viață. Chiar dacă a fost nevoită să învețe cum să facă totul fără mâini, cum ar fi să folosească mașina de spălat sau să își prepare o cafea, tânăra a decis să nu renunțe și să-și continue visele.

„Oricât de greu va fi, voi continua să lupt pentru visurile mele. Vreau să dansez din nou și să fac lucrurile pe care le iubesc” a spus Tatiana. Tânăra englezoaică se adaptează la noua ei viață cu ajutorul familiei și al prietenilor și lucrează din greu pentru a-și recâștiga independența.

Ea dorește să arate că se poate trăi o viață plină de satisfacții în ciuda tuturor adversităților.

Povestea Tatianei Timon este o lecție importantă pentru oricine călătorește în zone în care malaria este endemică. Este esențial să fie luate măsurile de precauție necesare pentru a evita boala și de asemenea să fie cunoscute semnele și simptomele malariei, astfel încât să se acționeze rapid în caz de infectare.

Distribuie acest articol