Bogdan, tânărul român zdrobit de un utilaj la locul de muncă. Se afla în Italia de numai o lună

Ajunsese în Italia de numai o lună de zile pentru a munci la câmp și a strânge câțiva bănuți, dar și-a găsit sfârșitul aici, la mii de kilometri distanță de casă.

Se numea Bogdan Andrei Boncea, originar din Maramureș și avea doar 30 de ani când viața i-a fost răpusă pe meleaguri străine de acel utilaj agricol, în jurul orei 17:00 de luni, 15 iulie 2019. Nu se înțelege încă ce anume a provocat accidentul: mașinăria se mișca la o viteză foarte mică și pe teren drept, iar alături de Bogdan se mai afla un muncitor care a scăpat nevătămat, relatează ziarul regional L’Adige. Momentan se presupune că tânărul nostru conațional a pierdut controlul utilajului și asta ar fi dus la răsturnarea sa.

„Câmpul pe care se afla este într-o zonă destul de plană, în plus, utilajul se deplasa la viteză foarte mică”, explică primarul localității Denno, Fabrizio Inama, care s-a prezentat și el la locul accidentului imediat ce a aflat despre moartea tânărului român. Carabinierii din Denno și inspectorii de la Serviciul pentru Prevenire și Siguranță în Domeniul Muncii din provincia Trento vor investiga pentru a afla cauza exactă care a dus la această tragedie.

Bogdan a mai fost în Italia și în anii trecuți împreună cu alți conaționali cărora nici acum nu le vine să creadă că a murit și care-l plâng alături de familia îndurerată.

„Nu te voi uita niciodată, fratele meu”, scrie Ciprian.

- Continuarea articolului după publicitate -

„Doamne ferește-te, doamne da ce băiat bun ai fost”, scrie Ghiță pe pagina Facebook a lui Bogdan.

„Dumnezeu să-l ierte si putere multă, Cipri să vă puteți susține mama”, scrie și Mariana pentru fratele lui Bogdan.

„Dumnezeu să te ierte, colegu’”, spune Gabi.

Susține publicația noastră!
CrystalDENT Milano CrystalDENT Milano

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos

Publicitate