Bologna: tentativă de viol pe stradă, în plină zi, pentru o româncă de 43 de ani

Clipe de coșmar pentru o femeie română de 43 de ani, rezidentă la Bologna, Italia, care a suferit o tentativă de viol din partea unui cetățean tunisian, ieri dimineață, 15 ianuarie, în jurul orei 9,00. Bărbatul i-a astupat gura, a apucat-o de păr, apoi a încercat să o ducă într-o clădire abandonată, relatează Bologna Today.

De mare ajutor și decisivă intervenția a doi trecători care au reușit să pună capăt unei violențe sexuale înainte ca aceasta să aibă loc.

Clădirea abandonată

Femeia română a fost atacată în via Bassa dei Sassi (zona Roveri), în timp ce mergea la locul de muncă, nu departe de trecere la nivel. Bărbatul a atacat-o pe la spate, a aruncat-o la pământ, i-a astupat gura și a luat-o de păr încercând să o tragă spre o clădire abandonată. Din fericire, doi tineri care treceau cu mașina prin zona respectivă, auzind țipetele și văzând scena s-au oprit și au intervenit, chemând poliția. „Femeia țipa, cerea ajutor, treceau multe mașini dar nimeni nu se oprea”, au declarat cei doi tineri care au salvat-o.

Autoritățile au arestat agresorul în vârstă ​​de 31 de ani, un cetățean tunisian, acuzat de agresiune sexuală și tentativă de răpire.