Bolzano: bărbat român mort după ce a încercat să sară de pe un acoperiș pe altul

Locul tragediei. Sursa: @TgrAltoAdige / Twitter

Tragedia a avut loc în jurul orei 11.30 din această dimineață de sâmbătă, 30 decembrie 2017, în via Francescani din localitatea Bolzano, unde un bărbat român în vârstă de 30 de ani și-a pierdut viața după ce a încercat să sară de pe un acoperiș al unei case pe acoperișul altei case și a căzut.

Trecătorii au alertat imediat autoritățile și au chemat o ambulanță la fața locului dar pentru bărbatul român nu s-a mai putut face nimic, căzătura provocându-i decesul pe loc.

Conform celor relatate de presa italiană, tânărul român ar fi căzut de pe acoperișul unei case cu patru etaje după ce a sărit de pe un alt acoperiș și a căzut pe pavajul din fața unui restaurant din via Francescani.

Autoritățile au deschis o anchetă pentru a descoperi motivul pentru care bărbatul sărea de pe un acoperiș pe altul dar până la acest moment teoria cea mai probabilă a investigatorilor, conform ziarelor italiene, este că tânărul român ar fi un hoț care încerca să pătrundă în casele oamenilor.

Cu toate acestea, nu s-a specificat dacă asupra bărbatului au fost găsite obiecte furate sau instrumente folosite la pătrunderea prin efracție în locuințe.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI