Brescia – accident tragic pe Strada Statală 24. Un român și-a pierdut viața și doi italieni răniți.

O depășire periculoasă l-a costat viața pe Maxim Florinel, muncitor român în vârstă de 60 de ani, rezident în localitatea Cividade Camuno, provincia Brescia.

Accidentul a avut loc în provincia cu același nume, pe Strada Statală 24, la kilometrul 58, în localitatea Esine, când conaționalul nostru circula în direcția localității Darfo Boario Terme la bordul automobilul său BMW. Din relatările carabinierilor din Breno și Esine, bărbatul ar fi intrat într-o depășire riscantă, neasigurându-se corespunzător, izbindu-se frontal întâi de un furgon Iveco, care venea din direcția opusă și care s-a răsturnat în urma impactului, ca apoi să se lovească de altă mașină, scrie ziarul online Brescia Today.

Impactul a fost atât de puternic încât BMW-ul bărbatului român a fost redus la un morman de fiare din care pompierii au încercat să-l scoată cu speranța că ar mai putea fi salvat însă medicii au fost nevoiți să constate decesul românului. În urma accidentului au mai fost răniți și doi cetățeni italieni, un bărbat în vârstă de 63 de ani și o femeie în vârstă de 58 de ani.

Corpul neînsuflețit al lui Maxim Florinel a fost dus la spitalul din Esine pentru autopsie și de unde familia îl va prelua pentru funeralii.

Prudența la volan este un element foarte important în trafic, mai ales pe drumurile unde se circulă cu intensitate, cea mai importantă măsură de prevenire a unui accident fiind adaptarea vitezei la condițiile de drum în funcție de trafic, vizibilitate, condiţii meteo, etc, astfel încât să se poată efectua orice manevră în condiţii de siguranţă. Adoptarea acestor măsuri înseamnă în primul rând responsabilitate pentru propria persoană, cât și pentru ceilalți participanți la trafic.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Siguranța dumneavoastră, a pasagerilor mașinii și a  celorlalte persoane din trafic trebuie să fie prima pe lista priorităților când vă aflați la volanul mașinii și orice minut sau oră economisită în trafic prin mărirea vitezei și manevre riscante nu merită plătite cu viața, sănătatea și integritatea nimănui!