Brescia – bărbat român de 47 de ani decedat în accident tragic pe SP 469, între Capriolo și Palazzolo

Accident tragic în seara zilei de ieri, 8 aprilie 2017, în jurul orei 20:30, pe Strada Provincială 469, între localitățile Capriolo și Palazzolo din provincia Brescia, în urma căruia un bărbat român în vârstă de 47 de ani și-a pierdut viața.

Conaționalul nostru, pe nume Marian Chirilă, se afla la bordul unui automobil Nissan Micra și, în intrarea într-o curbă, acesta se pare că a pierdut controlul volanului, lovind întâi un automobil Fiat 500 și apoi răsturnându-se cu mașina în afara șoselei, relatează autoritățile.

Sursa foto: ecodibergamo.it

Rămas blocat în interiorul mașinii, Marian Chirilă era încă în viață la sosirea medicilor de pe ambulanță, aceștia făcând tot ce le-a stat în putință pentru a-l salva, însă inima bărbatului a cedat la puțin timp după intervenția medicilor.

Rănită și persoana care se afla la volanul mașinii Fiat 500, o femeie de 36 de ani rezidentă în localitatea Sarnico din provincia Bergamo. Femeia a fost transportată cu cod galben de urgență la spitalul Mellini din Chiari.

Porțiune de stradă unde a avut loc accidentul este renumită pentru numeroase alte accidente care au avut loc în trecut, multe cu consecințe foarte grave pentru șoferi. Poliția Stradală din Brescia a intervenit la fața locului pentru investigarea circumstanțelor în care a avut loc tragedia iar circulația a fost deviată pentru câteva ore pe strade secundare.

DISTRIBUIE
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol