Brescia – românul arestat pentru că a violat o bătrână de 87 de ani, acuzat pe nedrept. O confirmă analizele DNA.

La începutul lunii octombrie, mai exact pe 6 octombrie, 2016, un bărbat român a fost arestat la Castelcovati, provincia Brescia, cu acuzația de viol asupra unei bătrâne de 87 de ani, sub amenințarea cuțitului.

Toată scena s-a petrecut în camera bătrânei iar la plecare tânărul român ar fi amenințat bătrâna cu moartea dacă va mai spune cuiva ceea ce s-a întâmplat, bătrâna rămânând îngrozită până a doua zi când a găsit curajul să denunțe faptele românului. Aceasta este povestea relatată de bătrână și de ziare în acea dată.

După ce fapta a fost denunțată, însă, poliția științifică a preluat de pe lenjeria intimă a bătrânei probe ADN de spermă care, la cererea procurorului, urmau să fie comparate cu ADN-ul bărbatului român arestat, aflat în închisoare până la sosirea rezultatelor acestor analize.

Din fericire, rezultatul analizelor DNA a fost negativ, românul fiind eliberat astăzi din penitenciarul din Pavia, după 40 de zile de arest.

”Dar cum este posibil? Se înșeală… sunt sigură că a fost el!”, continuă să susțină bătrâna afirmând, de asemenea, că bărbatul român, care locuiește cu un etaj mai sus și cu care a avut câteva discuții în trecut, a abuzat fizic și sexual de ea timp de o oră.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Investigatorii acum sunt la datorie pentru a da un nume ”necunoscutului” care, în acea seară, a violat femeia de 87 de ani, locuitorii din Chiari cerând anchetatorilor să rezolve acest caz cât mai repede, cu teama că violatorul ar fi încă în libertate.

Distribuie acest articol