Brescia – românul arestat pentru că a violat o bătrână de 87 de ani, acuzat pe nedrept. O confirmă analizele DNA.

La începutul lunii octombrie, mai exact pe 6 octombrie, 2016, un bărbat român a fost arestat la Castelcovati, provincia Brescia, cu acuzația de viol asupra unei bătrâne de 87 de ani, sub amenințarea cuțitului.

Toată scena s-a petrecut în camera bătrânei iar la plecare tânărul român ar fi amenințat bătrâna cu moartea dacă va mai spune cuiva ceea ce s-a întâmplat, bătrâna rămânând îngrozită până a doua zi când a găsit curajul să denunțe faptele românului. Aceasta este povestea relatată de bătrână și de ziare în acea dată.

După ce fapta a fost denunțată, însă, poliția științifică a preluat de pe lenjeria intimă a bătrânei probe ADN de spermă care, la cererea procurorului, urmau să fie comparate cu ADN-ul bărbatului român arestat, aflat în închisoare până la sosirea rezultatelor acestor analize.

Din fericire, rezultatul analizelor DNA a fost negativ, românul fiind eliberat astăzi din penitenciarul din Pavia, după 40 de zile de arest.

”Dar cum este posibil? Se înșeală… sunt sigură că a fost el!”, continuă să susțină bătrâna afirmând, de asemenea, că bărbatul român, care locuiește cu un etaj mai sus și cu care a avut câteva discuții în trecut, a abuzat fizic și sexual de ea timp de o oră.

Investigatorii acum sunt la datorie pentru a da un nume ”necunoscutului” care, în acea seară, a violat femeia de 87 de ani, locuitorii din Chiari cerând anchetatorilor să rezolve acest caz cât mai repede, cu teama că violatorul ar fi încă în libertate.

Susține publicația noastră!
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol