Brindisi – femeie română prinde în flagrant un cuplu italian la furat în apartamentul său

O femeie de cetățenie română rezidentă în via Marese din centrul localității Francavilla Fontana, provincia Brindisi, a surprins în plină zi, în după-amiaza zilei de vineri, 12 mai 2017, doi tineri italieni furând din locuința sa.

Gianluca Greco de la Brindisi Report relatează cum au decurs lucrurile, începând din momentul în care cei doi tineri infractori au pătruns în apartament și până în momentul în care aceștia au fost arestați de către carabinieri, în urma denunțului făcut de conaționala noastră.

Antonio Suma, de 23 de ani, și Antonella Turrisi, 20 de ani, se pare că au pătruns în interiorul apartamentului unde locuiește femeia română, spărgând o fereastră. În timp ce bărbatul încerca să golească apartamentul, iubita sa stătea de pază, în afara apartamentului.

Între timp, femeia română s-a întors acasă și, observând fereastra spartă, și-a dat seama că cineva se află în apartamentul său. După ce a dat ochii cu tânăra infractoare italiancă, care și-a atenționat iubitul imediat despre prezența proprietarei, conaționala noastră a sunat la numărul 112 pentru a alerta carabinierii despre prezența hoților în apartament.

Sosiți la fața locului în numai câteva minute, carabinierii au arestat-o imediat pe Antonella Turrisi, dar Antonio Suma a reușit să fugă. În timp ce carabinierii făceau verificările de rutină în apartament, Suma și-a făcut din nou apariția la fața locului, moment în care carabinierii l-au arestat și pe acesta.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În apropierea apartamentului, anchetatorii au mai găsit și un autovehicul furat de cei doi italieni, de care infractorii intenționau să se folosească pentru a duce la bun sfârșit furtul. Turrisi și iubita sa se află acum în arest la domiciliu prin ordinul procurorului de la Tribunalul din Brindisi.