Cadavrul unui român din Italia, găsit carbonizat în mașina sa după ce și-a anunțat soția că se va sinucide

Un incident care la început părea a fi un banal incendiu de mașină s-a transformat într-o anchetă de sinucidere, lăsând în urmă nu doar o urmă de fum, ci și multe întrebări fără răspuns.

O scenă îngrozitoare a înlemnit locuitorii unei mici localități din provincia Asti, în regiunea italiană Piemonte, unde un bărbat a fost găsit carbonizat într-o mașină, în dimineața zilei de vineri, 14 iulie 2023.

Această descoperire macabră a ieșit la iveală după ce pompierii din Asti au fost chemați la fața locului de o femeie aflată în trecere care a văzut autovehiculul în flăcări.

212228778-27b0818f-1a19-42d1-96dd-20812508531f
Mașina în care a fost găsit cadavrul. Sursă foto: lastampa.it.

Imediat ce au ajuns la locul indicat, pompierii au început operațiunile de stingere. Mașina în flăcări a fost identificată ca fiind un model Ford Fusion.

Cu toate acestea, după stingerea flăcărilor, descoperirea a fost una șocantă: în interiorul vehiculului se afla cadavrul carbonizat al unui bărbat.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Carabinierii au fost chemați și ei la locul incidentului, aceștia deschizând imediat o anchetă pentru a descoperi circumstanțele tragediei.

Identitatea victimei nu a putut fi stabilită imediat, dar în următoarele ore s-au făcut publice mai multe detalii despre bărbat.

Cadavrul aparținea unui bărbat în vârstă de 43 de ani, cetățean român cu numele George P., care locuia în Agliano Terme. Conform unor surse locale, el lucra ca zidar în localitatea Canelli.

Din informațiile publicate pe site-ul televiziunii regionale Telecity News 24 reiese că bărbatul român avea probleme cu jocurile de noroc și dependența de alcool.

El și-ar fi avertizat soția cu puțin timp înainte că are de gând să recurgă la acest dramatic gest. În ciuda eforturilor făcute de femeie de a alerta autoritățile însă, tragedia nu a putut fi evitată.

Deși autopsia urmează să fie efectuată pentru a stabili cu exactitate dinamica tragediei, ipoteza principală a anchetatorilor rămâne sinuciderea.

amico-blu