Camelia Gaby Tiron, bunica româncă din Italia câștigătoare a premiului „Miss nonna simpatia”

Camelia Gaby Tiron, 57 de ani. Sursa: Gazzetta di Mantova

Camelia Gaby Tiron, 57 de ani, de origine română și rezidentă la Viadana, în provincia Mantova din regiunea Lombardia, a câștigat premiul „Miss nonna simpatia” (Miss bunica simpatie), în cadrul celei de-a 14-a ediții a concursului „Miss nonna italiană”.

Camelia, de profesie obstretic, este mama Leonei de 36 de ani și bunica micuței Olimpia, de 5 luni.

Cu sprijinul primăriei localității Castrocaro Terme e Terra del Sole, duminica trecută, 23 iulie, la Parco Cosimo de Medici din Terra del Sole, a avut loc a 14-a ediție a concursului „Miss nonna italiana” („Miss bunica italiană”), concurs dedicat tuturor bunicuțelor de pe teritoriul Italiei. Inițiativa și organizarea acestui concurs aparține lui Paolo Teti.

În fața unui public numeros, în faza finală a concursului s-au prezentat 20 de bunicuțe venite din întreaga Peninsulă, cu vârste între 37 și 86 de ani. Astfel, cea mai tânără bunică a fost Serafina Ciordo din Bologna iar cea mai în vârstă s-a numit Dina Gennari care venea din localitatea Forli, regiunea Emilia-Romagna.

Participantele au defilat, au susținut și s-au întrecut în diferite probe, au cântat, au dansat alături de nepoțeii lor, au recitat poezii și au cântat cântece de leagăn. Ba chiar au trebuit să înfrunte și o probă sportivă dar și una creativă care le-a pus în joc imaginația și fantezia.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Doriana Stuffo, 49 de ani. Sursa: ANSA.it

În cele din urmă, titlul de „Miss nonna italiana 2017” a fost câștigat de Doriana Stuffo, 49 de ani, originară din Cosio Valtellino, provincia Sondrio, Lombardia. Doriana, bunica micuțului Martino de 2 ani, a fermecat publicul și juriul concursului, cu frumusețea și rafinatețea ei.

Concursul „Miss nonna italiana” este, din 2005, primul concurs de frumusețe și simpatie dedicat tutror bunicelor de pe teritoriul național italian.

Te poți înscrie pentru ediția viitoare, din anul 2018, completând următorul formular: Miss Nonna Italiana 2018.

Pentru a participa, se cere doar o singură caracteristică: să fii bunică!

Distribuie acest articol