Cântărețul George Michael s-a stins din viață, în ziua de Crăciun, la vârsta de 53 de ani.

Cu mare tristețe confirmăm că fiul nostru iubit, frate și prieten, George, a murit în pace în casa sa, de Crăciun”, a anunțat tragedia agentul starului pop, George Michael, ieri, 25 decembrie, 2016.

Conform BBC, poliția din regiunea Thames Valley, Marea Britanie, a declarat că o ambulanță a intervenit în ziua de Crăciun, în jurul orei 13:42 GMT, la proprietatea lui George Micheal din Goring, și că momentan ”moartea cântărețului este considerată ca fiind inexplicabilă dar nu suspicioasă”. De asemenea, polițiștii au mai declarat: ”O autopsie va fi efectuată în timp util. Poliția din Thames Valley nu va mai face alte declarații până la sosirea rezultatelor autopsiei.

George Michael a fost internat în 2011 într-o clinică din Viena, unde a urmat un tratament pentru pneumonie, acesta fiind nevoit să anuleze o serie de concerte din cauza problemelor sale de sănătate. Medicii au declarat, la acea vreme, că au fost nevoiți să efectueze o traheoctomie, pentru a redeschide căile respiratorii artistului, și că acesta a fost în mare parte în stare de inconștiență pe perioada internării în spitalul din Viena. Ulterior, George Michael a declarat că nu credea că va supraviețui acelui tratament și problemelor de sănătatea din acel an.

Născut pe 25 iunie, 1963, Geórgios Kîriákos Panagiótou, pe numele său adevărat, dar cunoscut în întreaga lume ca George Michael, a fost un cântăreț, compozitor și producător de muzică britanic care a devenit faimos în lume ca membru al duo-ului Wham! creat împreună cu Andrew Ridgeley, prietenul său din anii școlii.

Cei doi au fost foarte renumiți în anii ’80 și ’90 pentru piesele gen post-disco și dance-pop, printre care și binele cunoscute melodii “Last Christmas” și “Wake Me Up Before You Go-Go“.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI