Italia: Petru, în vârstă de 28 de ani, moare la 5 zile după ce a fost găsit inconștient pe stradă

Petru Pinticanu, în vârstă de 28 de ani, originar din județul Suceava, a murit ieri, la cinci zile după ce a fost găsit în stare de inconștiență pe o stradă din San Felice a Cancello, provincia Caserta, în Italia, scrie edizionecaserta.it.

Tânărul nostru conațional a fost găsit în Via Napoli, din San Felice a Cancello, duminica trecută, cu o față sângerândă și inconștient. Starea lui s-a dovedit a fi imediat deosebit de gravă și tânărul a fost dus cu o ambulanță mai întâi la spitalul Maddaloni și apoi, de acolo, la Spitalul Cardarelli din Napoli. Starea de sănătate a lui Pteru Pinticanu, în ciuda tratamentului și a curelor administrate, nu s-a îmbunătățit și tânărul nostru conațional a murit ieri, joi 22 februarie în spitalul din Napoli.

Investigatorii au declarat că în următoarele ore trupul neînsuflețit al tânărului român va fi supus autopsiei. Mulți cred că Petru a fost victima unei agresiuni brutale.

Între timp, prietenii și familiarii își exprimă durerea și tristețea pentru dispariția prematură a lui Petru:

„Am sperat până în ultima clipă că nu e adevărat. Din păcate, ai plecat așa repede, nimeni nu s-ar fi așteptat, ai lăsat un gol în sufletul tuturor. Nu așa trebuia să se termine! Acum nu mai e nimic de făcut, putem doar să ne luăm rămas bun și să te păstrăm în inimile noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace, Petrică, prieten drag. Condoleanțe familiei!”

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol