O româncă din Italia în Calendarul „Miss Bunica 2019”. Va reprezenta luna octombrie

Protagonistele calendarului „Miss Nonna 2019”, primul calendar de acest fel din Italia, sunt câștigătoarele concursului final de frumusețe și eleganță din luna iunie a acestui an care a avut loc la Telgate, în provincia Bergamo. Printre cele care au primit un premiu la „Miss Nonna” (Miss Bunica) se numără și Cătălina Mioara Georgescu, o româncă în vârstă de 49 de ani.

Cătălina a obținut la Finala de la Telgate titlul de „Miss Nonna Fashion 2018” iar în calendarul anului 2019 a fost aleasă să reprezinte luna octombrie, conform celor relatate de bsnews.it.

Rezidentă la Rodengo Saiano (Brescia) în nordul Italiei, Cătălina Mioara Georgescu este mama Andreei și a lui Angelo și bunica unei fetițe de 3 anișori, pe nume Mia.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Alături de Cătălina Georgescu, prezentă în Calendarul „Miss Nonna 2019” este și o bunică originară din Republica Moldova, Angela Cibotari, rezidentă la San Lazzaro di Savena (Bologna) bunică a doi nepoței, Ali și Yasmine, de 4 și respectiv 2 ani. Angela reprezintă luna februarie.

Concursul „Miss nonna italiana” este începând din 2005 primul concurs de frumusețe și simpatie dedicat tuturor bunicuțelor de pe teritoriul național italian, indiferent de naționalitate. Pentru a participa, se cere doar o singură caracteristică: să fii bunică!

Numele celorlalte frumoase bunici prezente în Calendarul „Miss Nonna 2019” le puteți citi aici.