Cătălina Mioara Georgescu, românca din Italia devenită „Miss Nonna” devine tot mai faimoasă

Noi succese și noi apariții video pentru Cătălina Mioara Georgescu, românca în vârstă de 50 de ani, care demonstrează că vârsta nu este nicidecum o piedică în realizarea viselor.

Originară din Constanța, românca noastră trăiește de mulți ani la Brescia, în nordul Italiei, unde și-a construit o frumoasă familie. Cătălina este soție, mamă și bunică. Iar vârsta nu a împiedicat-o să își împlinească un vis ascuns într-un ungher al sufletului încă de când era o tânără atrăgătoare de la malul Mării Negre și participa ca prezentatoare la diverse spectacole sau la concursuri de modă și frumusețe.

Deja celebră în Italia pentru că a fost încununată „Miss Nonna” (Miss Bunica) anul trecut, în 2018, ea continuă să uimească cu entuziasmul, frumusețea și bucuria ei. Bucuria de a se redescoperi pe sine la o vârstă la care multe femei se plafonează și uită cât de valoroase sunt pentru ele și pentru cei din jur.

Încrezătoare, ambițioasă și de o frumusețe răpitoare, Cătălina Mioara Georgescu a putut fi admirată de mai multe ori pe ecranele de televiziune, cum ar fi vineri, 5 aprilie, când a participat la programul de televiziune „Ciao Darwin”, produs de Mediaset și prezentat de binecunoscutul și îndrăgitul prezentator italian, Paolo Bonolis.

Cătălina Mioara Georgescu și Paolo Bonolis

Pe data de 24 septembrie a putut fi admirată pe canalul Sky8 TV, la un program condus de Enrico Papi, Guess My Age, unde a fost principalul personaj al episodului la care a participat. Pe 9 octombrie a fost invitată la postul de televiziune Teletutto TV în transmisia „Racconti” condusă de Andreea Lombardi.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Cătălina Mioara Georgescu la Guess My Age, program condus de Enrico Papi

În plus, o vom vedea în curând pe Canale 5, într-un program condus de celebra Barbara D’Urso.

„Vreau să-mi demonstrez mie și tuturor femeilor care cred că vârsta este un obstacol în calea viselor, că nu este adevărat, putem fi curajoase, frumoase și învingătoare la orice vârstă, ne putem îndeplini visele oricând, important este să luptăm pentru ele”, ne-a spus Cătălina și nu punem în dubiu sinceritatea care răzbate din tonalitatea plină de optimism și căldură a glasului său.

Cătălina Mioara Georgescu, 50 de ani. „Miss Nonna Fashion 2018” în Italia