Catania: copil român de 4 ani răpit de doi bărbați și apoi abandonat într-o tabără de romi

Un copil român de numai 4 ani a fost răpit în seara zilei de ieri, 20 februarie 2018, în jurul orei 20.00, din zona portului din Catania.

Micuțul nostru conațional se pare că a fost răpit de doi infractori despre care autoritățile nu au dat detalii presei încă și nici nu s-a specificat motivul pentru care au decis să răpească acest copil.

Cert este că imediat după ce a fost raportată dispariția copilului, carabinierii au dat startul căutărilor și au reușit să găsească băiatul de 4 ani abandonat într-o tabără de romi de pe via San Giuseppe La Rena, scrie ziarul local New Sicilia.

Ulterioare verificări au dus la identificarea celor doi presupuși răpitori, unul dintre ei fiind găsit ascuns într-o structură abandonată, în timp ce celălalt a fost găsit în locuința sa din Catania.

Cu toate acestea, mai precizează sursa citată, ancheta se află încă în desfășurare iar carabinierii încearcă să clarifice cu exactitate dinamica răpirii și motivul pentru care cei doi infractori au decis să recurgă la acest gest.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI