Catania – româncă, mamă a doi copii, bătută și obligată de concubin să fure și să se prostitueze

O femeie română de 37 ani, rezidentă cu concubinul său și cei doi fii ai lor în Catania, a fost constrânsă de bărbatul cu care conviețuia să fure din centrele comerciale din Catania și apoi a fost obligată și să se prostitueze de către acesta.

Femeia și concubinul său, un bărbat român în vârstă de 50 de ani, au venit în Italia în anul 2013 împreună cu cei doi copii ai lor de 9 și de 5 ani. Încă de la început, însă, bărbatul a avut un comportament tiranic față de femeie, așa cum l-a descris carabinierii, obligând-o pe mama copiilor săi să fure din mai multe centre comerciale din Catania.

După un timp se pare că bărbatul i-a impus femeii chiar și să se prostitueze. Acesta se pare că o însoțea pe concubina sa cu autobuzul până în zona industrială din Catania unde femeia trebuia să-și vândă corpul și să aducă acasă o sumă minimă, prestabilită, în fiecare zi. Dacă nu reușea să aducă acea sumă într-o zi, bărbatul o bătea cu brutalitate, relatează Ansa.it.

Din toți banii pe care femeia îi câștiga prin prostituție, bărbatul îi lua circa 80%, lăsându-i acesteia restul de 20% din care trebuia să întrețină și cei doi copii.

Într-un final, disperată și îngrijorată pentru soarta copiilor, femeia română a decis să povestească totul angajaților de la biroul pentru femeile victime ale abuzurilor din cadrul unității de Carabinieri din piazza Verga.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Astfel, carabinierii au transferat întâi copiii într-o structură protejată pentru minori, apoi au înfruntat bărbatul român în privința celor declarate de concubina sa, aducându-l ulterior în fața justiției și prezentând procurorilor certificatele medicale ale femeii care atestau violențele îndurate de aceasta, precum și mărturiile persoanelor care cunoșteau situația acesteia.

Bărbatul se află acum în arest la domiciliu, în așteptarea procesului de judecată.

Vă reamintim, ca de obicei, datele de contact la care trebuie să apelați pentru a denunța astfel de cazuri, fie că sunteți victima unor astfel de persoane sau sunteți doar martor:

Distribuie acest articol