Catanzaro – tânăr român de 22 de ani găsit mort la numai o săptămână după ce a venit în Italia. Se presupune crimă

Clădirea unde Valentin Gifu a fost găsit mort – Sursa: CorriereDellaCalabria.it

Valentin Gifu, cetățean român în vârstă de numai 22 de ani, a venit în Italia cu numai o săptămână în urmă, în data de 10 iunie 2017, în localitatea San Floro din provincia Catanzaro, unde a început munca pentru o societate agricolă.

Sâmbătă, 17 iunie 2017, în jurul orei 12:00, administratorul societății agricole pentru care Valentin muncea l-a găsit pe acesta mort într-o cameră dintr-o clădire care aparține societății, relatează presa locală.

Deși momentan nu se cunoaște cu exactitate cauza morții tânărului nostru conațional, anchetatorii iau în considerare și posibilitatea ca acesta să fie ucis, având în vedere că pe fața lui se puteau observa mai multe vânătăi.

Potrivit ziarului local Gazzetta del Sud, Valentin s-ar fi simțit rău încă de când venea din România, pe autocar, iar o ipoteză a anchetatorilor ar fi aceea că tânărului i s-a făcut rău și în ziua decesului, a căzut și a murit în urma loviturii provocate de căzătură.

Pe de altă parte, anchetatorii au interogat câțiva muncitori români care lucrau cu Valentin și reiese că între el și alți conaționali ar fi avut loc o ceartă , de unde și ipoteza că Valentin ar fi fost ucis, relatează sursa citată.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Autopsia și ancheta carabinierilor va stabili cu exactitate în următoarele zile care a fost cauza morții și în ce circumstanțe a murit Valentin Gifu.