Căutările continuă pentru Elena Vaideanu, românca de 56 de ani dispărută la Roma. Familia și prietenii tot mai îngrijorați.

Elena Vaideanu, 56 de ani, dispărută din data de 26 ianuarie, 2017

Nici o noutate încă, în legătură cu Elena Vaideanu, românca de 56 de ani dispărută în data de 26 ianuarie 2017 din Roma, zona Ostia Lido, ne-au confirmat prietenele doamnei din Italia, acestea declarând că sunt foarte îngrijorate pentru ea și că se roagă zi de zi pentru a fi găsită cu bine.

La fel se roagă și familia Elenei, din România, mai exact din Iași, de unde aceasta este originară. Elena Vaideanu se afla de mulți ani în Italia și de circa 10 ani locuia cu un bărbat italian cu care se înțelegea foarte bine, declară prietenele doamnei. De altfel, este cel care a făcut apel la emisiunea „Chi l’ha visto”, în data de 1 februarie,2017, dar și cel care a anunțat carabinierii despre dispariția sa.

Din relatările partenerului său, în seara de 25 ianuarie, 2017, Elena i-a spus că în dimineața următoare avea de gând să iasă la alergat, așa cum obișnuia să facă adesea. Cu toate acestea, când partenerul său s-a trezit a doua zi a observat că deși Elena nu se afla în apartament, telefonul și cheile acesteia au rămas în casă. Îngrijorat, a început să-și pună întrebări și ulterior a descoperit că nici documentele nu le luase cu ea, ceea ce l-a făcut să se îngrijoreze și mai tare și să anunțe autoritățile din zonă despre dispariția Elenei.

Deși au trecut mai bine zece zile de la dispariția sa și au fost făcute mai multe apeluri publice către oricine ar putea avea informații despre această femeie, până la această dată nici autoritățile, și nici prietenii sau familia Elenei nu au nicio veste despre aceasta.

Motiv pentru care facem și noi din nou un apel către comunitatea românească din Italia și mai ales din Roma, în cazul în care cineva are vreo informație despre această femeie, să contacteze cât mai urgent autoritățile italiene la unul din următoarele numere de telefon:

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
  • 112 – Carabinieri;
  • 113 – Poliția;
  • 06 563 0811 – Carabinieri Ostia Lido.

Vă reamintim, de asemena, și semnalmentele doamnei Elena Vadeanu, la data dispariției.

Elena Vaideanu – Sursa: www.chilhavisto.rai.it

Elena Vaideanu

Sex: F
Vârstă: 56 (la momentul dispariției)
Cetățenie: Română
Statura: 1,55m
Ochi: căprui
Culoarea părului: castaniu
Îmbrăcăminte: geacă neagră, bluză de culoare violet și pantaloni de blugi
Dispărută din: Roma – Ostia Lido
Data dispariției: 26/01/2017

 

Citește și: Torino – tânăr român de 19 ani dispărut din data de 31 ianuarie 2017.