Căutat în toată Italia! Și-a ucis concubina și a fugit la bordul mașinii sale

Autoritățile italiene continuă să-l caute pe Michael Dennis Whitbread, în vârstă de 74 de ani, suspectat de uciderea partenerei sale, Michele Faiers Dawn, în vârstă de 66 de ani.

Trupul neînsuflețit al femeii a fost descoperit miercuri, 1 noiembrie, în locuința sa din Casoli, provincia Chieti. Anchetatorii cred că omorul ar fi avut loc cu 4 sau 5 zile înainte de găsirea cadavrului, menționează Fanpage.

Michele Faiers Dawn, de origine engleză și rezidentă în Italia de câțiva ani, a fost găsită moartă în dormitor de către o prietenă, care a cerut ajutorul vecinilor. Aceștia au fost cei care au alertat forțele de ordine.

1200-2023110295145 (2)
Michael Dennis Whitbread și concubina sa

Se pare că femeia a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuțit în abdomen. Whitbread, partenerul de viață al victimei, ar fi părăsit locuința comună la bordul unui autoturism Jeep Compass de culoare albă, direcția sa fiind necunoscută.

Cuplul, care locuia împreună de aproximativ doi ani, era descris ca fiind retras, preferând să-și petreacă timpul în plimbări lungi cu câinii lor. Cunoscuții spun că nu știu să fi fost certuri între ei.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Comunitatea locală, formată în mare parte din expatriați englezi (persoane care locuiesc temporar sau permanent într-o țară care nu este țara lor de origine) îi descrie pe cei doi ca fiind distanți, cu relații limitate la un cerc strâns de prieteni, majoritatea de asemenea englezi.

Forțele de ordine italiene sunt în căutarea lui Whitbread pe întreg teritoriul țării, examinând înregistrările de pe camerele de supraveghere rutiere.

Comunitatea de expatriați englezi se străduiește să contribuie la eforturile poliției. Italia este cunoscută ca fiind o destinație favorită pentru englezi, în special pentru pensionari, datorită vieții liniștite și a proximității cu natura.

Motivul din spatele acestui act violent rămâne un mister, dar dispariția bărbatului indică posibilitatea ca acesta să fie autorul atacului asupra partenerei sale.

Autoritățile continuă investigațiile pentru a desluși circumstanțele exacte ale tragediei și pentru a-l prinde pe fugar. Cine l-a văzut este rugat să sune la 112.