Caz de COVID-19 la Consulatul României de la Torino. Activitatea va fi suspendată pentru două zile

Consulatul General al României la Torino a anunțat pe pagina Facebook suspendarea activității timp de două zile în urma depistării unui caz de COVID-19. „Activitatea de lucru cu publicul va fi suspendată pentru zilele de 12 si 13 ianuarie 2021”. au transmis reprezentanții instituției.

Redăm mai jos comunicatul integral: 

Având în vedere faptul că, la nivelul personalului de lucru al Consulatului General al României la Torino a fost confirmat un caz de infectare cu virusul Sars-CoV-2 („Coronavirus”), activitatea de lucru cu publicul va fi suspendată pentru zilele de 12 si 13 ianuarie 2021.

Vă asigurăm pe această cale că toate serviciile consulare vor fi reprogramate, cu prioritate, la o dată ulterioară.

Măsura suspendării activității de lucru cu publicul este luată în primul rând pentru siguranța dumneavoastră, în sensul prevenirii răspândirii virusului atât în rândul solicitanților de servicii consulare, cât și al personalului de lucru din cadrul misiunii.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Consulatul General al României la Torino va comunica ulterior cu privire la reluarea activității în parametrii normali.

Cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă (accidente cu victime, decese, calamităţi şi alte situaţii de pericol sau cu caracter extraordinar) au la dispoziție numărul de telefon pentru situații de urgență +39 3387568134.

Vă mulțumim pentru înțelegere!