Caz halucinant în Italia! O româncă și-a mușcat partenerul de ureche și i-a smuls o bucată din aceasta

O seară care ar fi trebuit să fie una romantică s-a transformat într-un incident violent pentru un cuplu de români, ambii în vârstă de 40 de ani, în centrul orașului Ariccia, aproape de Roma, relatează Zoom24.

După o cină într-un restaurant local, cei doi români au decis să se plimbe prin centrul orașului.

În jurul orei 22:00, o discuție între ei a escaladat rapid, ajungând la tonuri tot mai aprinse. Se pare că ambii erau sub influența alcoolului sau a unor substanțe interzise.

Când au ajuns pe corso Gramsci, aproape de piazza Frasconi, cearta s-a transformat într-o altercație fizică violentă.

Conform relatărilor, femeia a fost prima care a sărit la bătaie, lovindu-și partenerul cu pumnii și picioarele.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Într-un moment de furie extremă, ea l-a mușcat puternic de urechea dreaptă, reușind chiar să-i desprindă o parte din aceasta. Bărbatul a căzut inconștient pe stradă, pierzând mult sânge și lovindu-se la cap.

Martorii evenimentului au sunat imediat după ajutor, iar bărbatul a fost asistat de echipajul medical și transportat la spitalul „dei Castelli”. Medicii au reușit să-i coase rana și chiar să-i reatașeze partea de ureche desprinsă.

Femeia a fost dusă la secția de poliție pentru identificare. Totuși, conform „Legii Cartabia”, nu s-a putut proceda la o plângere oficială împotriva ei, deoarece numai victima ar putea să depună plângere.

Se pare, însă, că bărbatul a ales să nu întreprindă acțiuni legale împotriva partenerei sale.