Caz impresionant în Italia: Mamă și fiu morți la numai câteva ore distanță unul de altul

Comunitatea din Villafranca in Lunigiana, localitate din provincia Massa Carrara (Toscana), este în doliu pentru decesul unui bărbat de 45 de ani și cel al mamei sale, în vârstă de 78 de ani. Mama și fiul locuiau împreună și ambii au murit de infarct, în noaptea de joi spre vineri, 6 ianuarie, la câteva ore distanță unul de altul.

Mai întâi a murit fiul, chiar în fața mamei, apoi femeia a murit în somn, în timp ce trupul bărbatului era încă în casă, relatează Fanpage.

Matteo Veroni, în vârstă de 45 de ani, era șofer de camion. În noaptea de joi spre vineri, cu puțin înainte de miezul nopții, se întorcea acasă când s-a simțit brusc rău. A sunat la interfon, a mai făcut câțiva pași și s-a prăbușit pe scări.

Mama lui, Franca Porta Scarta, în vârstă de 78 de ani, a deschis ușa și practic și-a văzut fiul murind sub ochii săi. A sunat imediat la salvare, dar personalul sanitar sosit la fața locului nu i-a mai putut salva viața, declarând decesul bărbatului.

Potrivit reconstituirii, au fost chemați cei de la pompe funebre și mama a decis ca sicriul cu trupul neînsuflețit al fiului său să rămână în casă până la înmormântare.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Membrii familiei au convins-o apoi să se retragă într-o cameră pentru a se odihni puțin. Franca, însă, nu s-a mai trezit niciodată. Femeia a decedat în somn, la doar câteva ore după ce și-a văzut fiul murind.

Teribila veste a întristat profund întreaga comunitate, familia era foarte cunoscută și respectată în localitate.

Înmormântarea mamei și a fiului a avut loc astăzi, duminică, 8 ianuarie, la biserica San Giovanni din Villafranca.