Caz incredibil în Italia: Borsetă cu 60.000 de euro în ea, uitată de un pasager într-un autobuz

Un adolescent din orașul italian Bologna a descoperit o borseta într-un autobuz din rețea de transport public pentru persoane și a predat-o predea șoferului mijlocului de transport, fără să știe că gestul său va dezvălui o sumă impresionantă de bani.

Incidentul s-a petrecut săptămâna trecută, în timpul unei curese obișnuit a liniei 30 a companiei Tper, care face legătura între San Michele in Bosco și via del Sostegno, informează ziarul Corriere della Sera.

Tânărul, observând borseta lăsată nesupravegheată, a înțeles imediat că proprietarul deja coborâse și a dus-o imediat șoferului.

În interiorul borsetei se aflau nu mai puțin de 60.000 de euro în numerar, împachetate în mănunchiuri.

„Incredibil, nu întâlnești în fiecare zi o sumă atât de mare de bani,” a declarat șoferul autobuzului celor din jurul său. Pe lângă bani, borseta mai conținea documente și diverse obiecte personale.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Imediat după descoperirea sumei, șoferul a contactat centrala operativă Tper, care la rândul său a alertat centrul radio operativ al poliției locale.

Investigațiile au început prompt, iar proprietarul borsetei a fost identificat rapid. Cu toate acestea, verificările asupra provenienței banilor sunt încă în desfășurare.

„După finalizarea verificărilor necesare, întreaga sumă va fi returnată proprietarului,” au precizat autoritățile locale într-un comunicat oficial.