Cazul Caracal la televiziunea din Italia, Alexandru Cumpănașu și mama Alexandrei în direct pe Rai 3

Miercuri, 16 octombrie, la ora 21.15, Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, tânăra în vârstă de 15 ani răpită la Caracal și despre care Gheorghe Dincă ar fi mărturisit că a ucis-o, va fi invitat la televiziunea națională italiană, în studio-ul emisiunii „Chi L’ha Visto” de pe RAI 3. Împreună cu Alexandru Cumpănașu va fi Tudorița Măceșanu, mama Alexandrei, pentru a lansa un apel către telespectatorii italieni.

Cei doi sunt convinși că fata a fost răpită și acum se află în Italia, de aceea au cerut ajutorul celor de la „Chi l’ha visto”, program care se ocupă cu anchete și anunțuri privind dispariția persoanelor pe teritoriul Italiei.

Telespectatorii au posibilitatea de a intra în direct în timpul programului la:

  • telefon 06.8262;
  • e-mail 8262@rai.it.

Pentru contacte: WhatsApp – 345 313 1987.

Într-o miercuri dimineață, spre sfârșitul lunii iulie, Alexandra a ieșit din curtea casei din Dragosloveni. A făcut cu mâna unei mașini şi din acel moment nu s-a mai știut nimic despre ea.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Până în dimineața zilei de 25 iulie când telefonul a sunat la 112. Fata a reușit să anunțe că a fost răpită, sechestrată și violată. Poliția a găsit locul de unde a sunat Alexandra abia după 19 ore, după greșeli, ezitări și chiar indiferență. Se pare că toate acestea au costat-o viața pe Alexandra Măceșanu.

Într-un butoi din curtea lui Gheorghe Dincă anchetatorii au fost găsite fragmente osoase arse, care în urma analizelor ADN de la Institutul Național de Medicină Legală, au dat un rezultat de 99,93% că aparțin Alexandrei Măceșanu.

Pentru mama fetei și pentru Alexandru Cumpănașu, văr cu tatăl adolescentei, aceste rezultate nu sunt de ajuns. Ei consideră că fata este încă în viață și a căzut în mâinile unor traficanți de persoane care ar fi adus-o în Italia.

O mare parte a opiniei publice din România îl încriminează pe Alexandru Cumpănașu, care participă la cursa pentru funcția de președinte al țării, că își construiește campania electorală pe tragedia de la Caracal.

Tudorița Măceșanu a afirmat pentru presa din România că încă își așteaptă copilul „să apară la poartă”, fiind convinsă că fiica ei este încă în viață.

„Pentru un copil te chinuiești de când îl naști. Și vine unul, la 15 ani, și ți-l ia de la poartă să-l ducă la Caracal, și îl chinuie. Aștept ca Dumnezeu să vină să mi-o aducă la poartă. Simt asta, am sentimentul că va intra pe poartă din nou și eu o să îmbrățișez. Cu speranța asta trăiesc zi de zi de două luni. Poate să spună cine ce vrea, inclusiv IML, copilul meu nu e mort!”, a spus mama Alexandrei Măceșanu.

Te-ar mai putea interesa și: