Ce trebuie să faci ca să nu aștepți prea mult bagajul în aeroport la sfârșitul călătoriei cu avionul

Bagajele la aeroport: trucuri pentru a nu le aștepta prea mult

Când mergeți într-o călătorie, la aterizare veți dori să vă recuperați bagajele la aeroport cât mai curând, ceea ce nu este adesea posibil datorită tuturor controalelor care trebuie efectuate și mai ales numărului mare de pasageri care trebuie să facă același lucru ca și dumneavoastră. Dar există un mod în care bagajele dumneavoastră pot să apară în fața altora pe benzile transportoare? Da, potrivit unui angajat al unei companii americane de transport aerian. Iată care sunt sfaturile acestuia:

Fii printre ultimii pasageri care se prezintă la check-in

Primul truc pentru a vă recupera bagajele printre primii în momentul sosirii la destinație este ca în momentul îmbarcării să vă prezentați printre ultimii la check-in. Astfel, ultimul bagaj care va fi încărcat în cala avionului, va fi de asemenea primul care va fi descărcat și printre primele care vor ajunge pe banda transportatoare.

Atenție! Bagaj „fragil”

Un al doilea truc, mai simplu și mai inteligent, este de a scrie „Fragil” pe bagajele dumneavoastră, pentru că în acest caz ar trebui să fie încărcate printre ultimele și apoi descărcate mai întâi, ajungând printre primele pe banda transportatoare.

Acestea sunt cuvintele lui Thomas Lo Sciuto, angajatul aeroportuar care dezvăluie aceste două trucuri:

„Cel mai bun lucru este să fii unul dintre ultimii pasageri la check-in care trimite bagajele în cala avionului”, sugerează el. „Înregistrându-te printre ultimii la check-in, valizele tale vor ajunge în ultimul cărucior pentru bagaje, care va fi apoi ultima încărcătură în avion și prima care va fi descărcată odată ajunși la destinație. Bagajele tale vor fi primele care vor ieși pe banda transportoare.” Apoi a adăugat: „Cărucioarele sunt întotdeauna încărcate din față în spate, din cauza stabilității încărcăturii greutatea mai mare trebuie să meargă în față. Dacă ești unul dintre primii care face check-in, probabil vei fi printre ultimii care își vor primi valiza când va ieși pe banda transportoare”.(notizie.it)

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos

Publicitate
Susține publicația noastră!