Ceartă între șoferi români de TIR în Italia. Unul dintre ei s-a enervat și a spart toate geamurile de la cabina celuilalt

Doi șoferi români de TIR, în vârstă de 36 și 44 de ani, au ajuns în atenția polițiștilor din localitatea italiană Genova după o ceartă aprinsă în urma căruia unuia dintre ei a spart toate geamurile de la cabina celuilalt.

Potrivit publicației locale Genova Today, totul s-a petrecut pe via al Bacino Portuale di Prà în jurul orei 22:30 de marți, 22 iulie. După ce au luat cina împreună, cei doi colegi români au început să se certe din motive banale, iar cel de 36 de ani se pare că și-a pierdut controlul și a luat un ciocan cu care a distrus geamurile de la cabina celuilalt șofer.

În scurt timp, la fața locului a intervenit poliția, solicitată probabil de unii trecători, iar în urma perchezițiilor efectuate au găsit atât ciocanul folosit pentru a sparge geamurile de la cabina șoferului de 44 de ani, cât și un pistol „soft air” cu bile de plastic, care se afla în posesia acestuia.

Ambii șoferi au fost denunțați de polițiști pentru port de arme albe, în timp ce bărbatul de 36 de ani a fost denunțat și pentru pagubele provocate TIR-ului condus de colegul său.