„Cel care te-a crescut nu e tatăl tău adevărat.” Dezvăluirea pe care o italiancă i-a făcut-o fiului pe patul de moarte

Un om de afaceri italian în vârstă de 59 de ani din Pavia, a reușit să afle informații despre adevărata lui identitate, după ce mama sa, pe patul de moarte, i-a dezvăluit un secret care i-a schimbat complet viața.

„Cel care te-a crescut nu este tatăl tău adevărat”

Povestea a început în noiembrie 2020, când mama sa i-a mărturisit, cu puțin timp înainte de a muri, că bărbatul care l-a crescut nu era tatăl său biologic.

Ea i-a spus fiului că, imediat după ce a rămas însărcinată cu un alt bărbat, cu care avusese o relație de lungă durată, s-a căsătorit cu cel care avea să devină în acte tatăl copilului.

Tatăl biologic nu a dorit să recunoască copilul, spre deosebire de cel cu care s-a căsătorit ulterior.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

După ce a procesat aceste informații, omul de afaceri italian a început să caute informații despre tatăl său biologic. Cu ajutorul unei fotografii, a reușit să găsească numele bărbatului și a aflat că acesta murise în 2016, fiind înmormântat în cimitirul din Verrua Po, în provincia Pavia.

Determinat să afle dacă mama sa i-a spus adevărul, el a solicitat și primit permisiunea de a exhuma corpul pentru a efectua un test ADN și în 2021 a inițiat un proces juridic la Tribunalul din Pavia pentru schimbarea numelui de familie.

Rezultatele testului ADN, efectuat în 2022, au confirmat în ianuarie 2023 „cu o probabilitate de 99,9%” că bărbatul era într-adevăr tatăl său biologic.

Tribunalul a aprobat astfel solicitarea italianului de a-și schimba numele.

Avocatul său a declarat: „Voia să facă totul așa cum trebuia făcut de la bun început.”

Avocatul a adăugat că va încerca să obțină permisiunea ca clientul său să păstreze ambele nume de familie.