Chieti – bărbat italian de 33 de ani moare încercând să salveze iubita româncă de la înec

Tragedia a avut loc ieri, 8 iunie, 2017, în jurul orei 13:00, în localitatea San Salvo din provincia Chieti, unde un bărbat italian în vârstă de 33 de ani și-a pierdut viața în încercarea de a-și salva iubita de la înec din apele mării, anunță presa italiană.

Giuseppe Fusco, originar din Benevento, și iubita sa, B.C., în vârstă de 28 de ani, de cetățenie română dar rezidentă în localitatea San Salvo, se aflau în apropierea portului turistic Le Marinelle din localitate, unde înotau în apele mării.

La un moment dat, curenții mării provocați de vântul puternic din acea zi au început să tragă înspre adâncuri pe tânăra română iar bărbatul italian, în încercarea de a scoate pe conaționala noastră din dificultate, a fost prins și el de curenți și tras în larg.

O femeie care se afla în zonă și a văzut că cei doi tineri se aflau în dificultate a chemat un salvamar care a reușit să o tragă la mal pe conaționala noastră dar pentru Giuseppe Fusco, din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva, acesta fiind înghițit de apele Mării Adriatice între timp.

Corpul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit după o oră în apropierea unui dig de pe teritoriul localității Montenero di Bisaccia, de unde a fost recuperat de un scafandru și apoi transportat la morga din localitatea Vasto.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Conaționala noastră a fost transportată tot în localitatea Vasto, la spital, unde i s-au oferit îngrijiri medicale, medicii declarând că starea ei de sănătate nu se află în pericol.

Carabinierii din San Salvo și Montenero di Bisaccia investighează circumstanțele în care a avut loc tragedia.

@rotalianul