Chinurile unei românce din Italia: Bătută și umilită de bărbat, a sărit de la etaj fracturându-și oasele de la ambele călcâie

Un român în vârstă de 58 de ani care și-a terorizat partenera de viață strigând că o va ucide a fost acuzat în Italia de leziuni și hărțuire. Bărbatul bănuia că femeia l-a înșelat și a forțat-o să îngenuncheze în fața lui.

Pentru a scăpa de violențele lui, conaționala noastră s-a aruncat de la primul etaj al unei case din Perugia, fracturându-și oasele de la ambele călcâie.

Cazul, care datează de aproximativ trei ani în urmă, a ajuns în aceste zile la audierea preliminară, informează Umbria 24.

Conform acuzării, învinuitul „din motive banale, sub influența vaporilor de alcool și a unui acces de gelozie, a bătut-o pe partenera sa cu o violență fără precedent, lovind-o cu picioarele, pumnii și palmele în cap și pe tot corpul.”

El „a aruncat-o de mai multe ori la pământ, trăgând-o de păr, a forțat-o să îngenuncheze ca gest de umilire și supunere, apoi a continuat să o lovească în față”.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Procurorul continuă în rechizitoriu: „A copleșit-o cu injurii și a amenințat-o cu intenții criminale, toate sub pretextul unei presupuse relații între femeie și vecinul ei.”

Femeia a fost atât de speriată încât „pentru a scăpa de furia bărbatului s-a aruncat de la fereastra de la baie (aflată la etajul I al unui bloc) și s-a refugiat la un cuplu de bătrâni din apropiere”.

Căderea a fost dezastruoasă, ea a suferit răni grave – „fractura ambelor călcâie” – răni considerate vindecabile în mai bine de 40 de zile.