Circula pe scuter cu organele genitale la vedere, bărbat italian denunțat în stare de libertate

Polițiștii italieni din Forte dei Marmi, provincia Lucca, au denunțat marți, 16 iunie 2020, un bărbat italian în vârstă de 38 de ani pentru acte obscene în public, infracțiune agravată de faptul că în preajmă se aflau și minori. Denunțul a sosit după ce o femeie, care se plimba prin centrul orașului împreună cu fetițele sale, l-a văzut pe bărbat circulând pe un scuter cu organele genitale la vedere.

Potrivit Lucca in Diretta, scena a avut loc în după-amiaza zilei de sâmbătă, pe via Piave din localitate. După ce l-a văzut pe bărbat în postura indecentă, femeia a alertat imediat polițiștii, dar individul își făcuse pierdută urma.

- Continuarea după publicitate -

În urma unei anchete scrupuloase efectuată de agenții de poliție și datorită descrierii pe care le-a furnizat-o femeia, bărbatul a fost găsit și identificat ca fiind un cetățean italian de 38 de ani. Inculpatul, care nu are alte antecedente penale, și-a recunoscut fapta imediat în fața polițiștilor și a fost denunțat în stare de libertate pentru acte obscene în spațiul public agravate de prezența minorilor.