Claudiu, mort în Italia la numai 32 de ani. Un accident la locul de muncă i-a pus capăt vieții

Un tragic accident de muncă a avut loc recent într-o zonă forestieră din Bussi, provincia Pescara, soldat cu decesul unui tânăr muncitor român, Claudiu Stafie, în vârstă de 32 de ani, informează Il Messaggero.

Claudiu, rezident în Collelongo, era angajat al unei firme specializate în lucrări forestiere. Incidentul s-a produs în timp ce tânărul român era pe tractor și lucra la tăierea de lemne într-o zonă greu accesibilă.

Conform relatărilor, el s-a aventurat într-o zonă abruptă, când brusc tractorul său s-a răsturnat, proiectându-l violent la sol. Impactul i-a cauzat leziuni grave care s-au dovedit fatale.

Deși au fost solicitate imediat serviciile de urgență, terenul dificil a îngreunat intervenția salvatorilor.

În ciuda eforturilor depuse de echipajele medicale, sosite la fața locului cu un elicopter și o ambulanță, viața lui Claudiu Stafie nu a mai putut fi salvată.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Forțele de ordine, sub conducerea căpitanului Carlo Colantoni, au demarat investigații pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului.

În plus, autoritățile sanitare locale (Asl) au fost informate pentru efectuarea verificărilor suplimentare, conform procedurilor standard în astfel de cazuri.

Comunitatea din Collelongo, profund afectată de această tragedie, a declarat doliu în onoarea tânărului muncitor român.

Incidentul aduce aminte de un alt tragic accident petrecut în august, când un alt tânăr de 29 de ani a decedat în condiții similare, lucrând cu un tractor în Loreto Aprutino.

După o săptămână în secția de terapie intensivă, acesta nu a supraviețuit rănilor suferite în urma răsturnării tractorului.