Clipe de spaimă pentru o româncă din Italia, mașina ei a fost cuprinsă de flăcări

O româncă în vârstă de 44 de ani a trăit clipe de spaimă luni, 6 iunie, în timp ce se deplasa la volanul autoturismului său Nissan Qashqai, pe șoseaua spre Nuoro (Sardinia), când a observat flăcări care veneau din compartimentul motor al mașinii.

Conaționala noastră nu s-a pierdut cu firea și luciditatea de care a dat dovadă i-a salvat viața. Înainte de a fi cuprinsă de flăcări a tras imediat pe dreapta și a coborât din mașină, relatează Cronache Nuoresi.

La fața locului s-au deplasat pompierii care au stins focul. Partea din față a autovehiculului a fost însă complet distrusă.

În același timp, la Favara, în Sicilia, de-a lungul străzii Viale Berlinguer, șoferul unui autoturism Fiat Idea, un român în vârstă de 30 de ani, a pierdut controlul vehiculului și s-a izbit de un zid. La bord, alături de el, se afla o conațională care a fost grav rănită în urma impactului.

Cei doi au fost transportați la spitalul San Giovanni di Dio, femeia fiind internată la secția de Terapie intensivă. Medicii au declarat însă că, deși grav rănită, nu ar fi în pericol de a-și pierde viața.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20