Concubina unui român din Italia dispărută fără urmă după ce a ieșit să arunce gunoiul

Natasha Chokobok, în vârstă de 29 de ani și de origine ucraineană, a ieșit în seara zilei de marți, 9 aprilie 2019, pentru a arunca gunoiul de plastic, dar nu s-a mai întors de atunci și pare să fi dispărut fără urmă.

Natasha locuiește în localitatea Legnago din provincia Verona alături de concubinul său, un bărbat român pe nume Alin Rus, în vârstă de 35 de ani și fetița lor de 6 ani. În seara zilei de marți, Natasha se pare că a ieșit să arunce deșeurile de plastic și de atunci nu se mai știe nimic de ea.

Natasha Chokobok și fetița sa de 6 anișori. Sursa foto: larena.it

Conaționalul nostru a denunțat dispariția concubinei sale la carabinierii din Legnago și a cerut și ajutorul celor de la emisiunea „Chi l’ha visto?”, care se ocupă cu astfel de cazuri de dispariție. Cu toate acestea, bărbatul spune că nu este prima dată când femeia dispare în acest mod și că a mai făcut-o și în trecut, ca mai apoi să se întoarcă acasă după 2-3 zile. Rudele femeii însă îl contrazic pe bărbatul român și spun că acesta minte despre faptul că a Natasha a plecat de bunăvoie și în trecut.

„Nu cred nicicum, la fel cum nu crede nici mătușa mea sau mama mea, că Natasha a dispărut din senin de acasă din dorința sa, fără să ia nimic cu ea. Cu atât mai puțin să-și abandoneze fetița sa adorată de șase ani pe care nu ar fi lăsat-o pentru nimic pe lume”, spune Margarita Kifu, verișoara Natashei Chokobok, citată de ziarul L’Arena.

„Sunt toate minciuni (referitor la cele spuse de Alin Rus despre plecările concubinei sale în trecut – n.r.) Natasha nu a fugit niciodată, eventual a fost fugărită din casă: în trecut a plecat din Legnago doar pentru câteva zile când a trebuit să meargă în Ucraina pentru a-și reînnoi pașaportul”, mai adaugă verișoara femeii dispărute.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Nici măcar nu avea motive să dispară, ne-am auzit la telefon pe 28 martie, când am vorbit cam o oră și era foarte fericită fiindcă peste puțin urma se mute într-o casă nouă și se gândea cum să o mobileze. La Paște, apoi, ar fi trebuit să plece cu concubinul și fetița într-o vacanță de o săptămână în România”, spune Margarita Kifu.

Verișoara femeii de origine ucraineană încearcă astfel să evidențieze câteva incongruențe referitor la cele relatate Alin Rus carabinierilor cu privire la dispariția femeii.

„Ieri – mai spune Margarita – am fost la el și mi-a spus că marți seara a avut loc o mică ceartă între ei, dar apoi a venit fetița și s-au liniștit. Ceea ce nu reușesc să înțeleg este de ce Natasha a ieșit din senin, așa cum a spus Alin, să arunce gunoiul de plastic marți seara, când gunoiul este luat joi dimineața, ca mai apoi să dispară în noapte fără să ia nimic cu ea, nici documente, nici telefonul mobil. Și mai ciudat mi se pare că era îmbrăcată pentru a ieși, deși se pusese deja în pat.”

Natasha se pare că a ieșit din casă în jurul orei 22:00 în acea seară, îmbrăcată cu un sacou și o cămașă neagră, blugi și adidași albaștri cu alb pe ei. Tânăra dispărută are 1,67 metri înălțime, ochi verzi și părul blond. Oricine are informații despre Natasha Chokobok este rugat să sune la 112  sau să meargă la cea mai apropiată secție de poliție sau carabinieri.