Participă la concursul ”Ce-ți doresc eu ție, dulce Românie” și ai șansa de a câștiga un tablet Fire HD 8 de la Amazon!

1 decembrie este Ziua Naţională a României şi are o însemnătate specială în societatea noastră românească. Totodată, această zi marchează un eveniment istoric foarte important: Unirea Transilvaniei cu România, în anul 1918.

Cu ocazia acestui eveniment, Rotalianul – Revista românului din Italia, organizează concursul ”Ce-ți doresc eu ție, dulce Românie” prin care îți poți exprima gândurile bune pentru România printr-o urare scrisă în formularul de mai jos, având astfel șansa să fii fericitul câștigător al unui tablet ”Fire HD 8” de 16 GB, produs de Amazon.

În același timp, îți poți exprima aprecierea pentru urările celorlalți participanți acordându-le votul tău. Pentru a vede urările celorlalți participanți, dă click pe butonul ”Votează”. Pentru a te întoarce la formularul de participare după ce ai dat click pe butonul ”Votează”, trebuie să dai click pe ”Participare”.

Participantul a cărui urare va întruni cele mai multe voturi va fi desemnat câștigător, de aceea vă sfătuim să vă invitați prietenii și rudele să vă voteze folosind butonul ”Invită prietenii să voteze!”, pentru a avea cât mai multe șanse de a câștiga.

Concursul va lua sfârșit pe data de 30 noiembrie, 2016, ora 23:59, ora Italiei iar câștigătorul va fi anunțat oficial pe data de 1 decembrie, 2016, pe pagina Facebook Rotalianul – Revista românului din Italia, deci nu uita să dai like pentru a fi ținut la curent cu noutățile despre acest concurs.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Opțional, te poți alătura și grupului Facebook Rotalianul – Revista Românului din Italia pentru a rămâne la curent cu noutățile.

Mult succes tuturor participanților!

[woobox offer=’2r8f7m’]

700x526_concurs201611062

Distribuie acest articol