Droguri ascunse sub lemne, păzite de câinii de la stână. Doi ciobani români traficanți de droguri în Italia

Marian Staicu în vârstă de 47 anni și Maria Staicu de 46, cetățeni români rezidenți la Tollo în provincia Chieti, Abruzzo, au fost condamnați la câte 6 ani de închisoare fiecare pentru posesie și trafic de substanțe stupefiante. Împreună cu cei doi a fost condamnat la 8 ani de închisoare și cetățeanul albanez Bushi Beharaj, în vârstă de 28 de ani, rezident la Montesilvano (Pescara).

Cei trei sunt condamnați pentru posesie și trafic de substanțe stupefiante, în posesia lor fiind găsite 705 grame de cocaină și aproximativ trei grame de hașiș. Valoarea drogurilor deținute de cei trei era de circa 50.000 de euro, informează abruzzolive.it.

Drogurile au fost găsite sub o stivă de lemne de foc din interiorul curții unde locuia perechea de români. Lângă stiva cu lemne care ascundea drogurile, fuseseră legați pentru a face de gardă, doi câini ciobănești „abruzzesi”, de talie mare.

Cetățeanul albanez era pus deja sub urmărire de către autorități iar descinderea la domiciliul românilor a avut loc în momentul în care bărbatul albanez a fost înregistrat de mai multe ori ieșind din curtea celor doi.