Copiii de la Ansamblul Diaspora din Italia pe scena Festivalului CremonaDanza 2019

Între 3 și 28 iunie din acest an se organizează la Cremona, în nordul Italiei, a 23-a ediție a serbărilor școlare de dansuri CremonaDanza. Vor avea loc douăsprezece evenimente care se vor desfășura pe scena Teatrului Ponchielli, cu participarea a nouăsprezece școli de dans din Cremona și din provincie.

Printre ansamblurile participante se numără și cel al copiilor români de la „Diaspora”. Tema impusă în acest an de către Teatrul Ponchielli școlilor este „Perfette Simmetrie” cu ocazia aniversării a 500 de ani de la moartea lui Leonardo Da Vinci.

Cea de-a 23-a ediție a evenimentului va fi inaugurată luni, 3 iunie, la ora 20.00, de ansamblul Centrului de dansuri Sporting Life cu spectacolele „La bottega del Maestro” și „Ti ricordi quella sigla?”

Copiii de la ansamblul folcloric românesc Diaspora, în colaborare cu școala On Stage, vor susține marți, 18 iunie ora 20.00, pe scena prestigioasă a teatrului Ponchielli, un spectacol dedicat dansurilor populare românești.

Biletele vor fi puse în vânzare la casa de bilete a Teatrului, începând din ziua de 27 mai, între orele: 10:30-13:30 și 16:30-19:30.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI