Copil de 12 ani din Italia, mort după ce a căzut de pe un catâr

Un băiat de 12 ani a ajuns fără viață la centrul medical Misericordia din Agerola, regiunea Campania, după ce a suferit un grav traumatism cranian în urma unei căderi de pe un catâr, relatează La Repubblica.

photo_2023-06-23_16-09-36

Incidentul s-a întâmplat în această dimineață, de vineri 23 iunie, transformând această localitate turistică a Munților Lattari într-un loc al durerii și al tristeții.

Se pare că băiatul, care abia terminase anul școlar, ar fi căzut de pe un catâr în timp ce se afla într-o zonă înaltă din localitatea Scialli, comuna Agerola.

Desi părinții lui s-au grăbit să-l ducă la spital, medicii nu au putut să-i salveze viața. Inima tânărului a încetat să bată înainte de a ajunge la centrul medical.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Părinții și bunicul băiatului, vizibil șocați, au dat declarații carabinierilor, însă nu au reușit încă să povestească în detaliu cum s-a petrecut incidentul.

Militarii încearcă să reconstituie secvența dramatică a evenimentului care pare a fi un accident fatal: băiatul a căzut de pe catâr și s-a lovit cu capul de pământ.

Procuratura din Torre Annunziata a deschis o anchetă oficială, iar corpul tânărului este în prezent sub custodia autorității judiciare.