Copil român din Italia dispărut pe o plajă, în timp ce se afla la mare. Găsit după două ore

Un băiețel de naționalitate română, în vârstă de numai 3 anișori, a fost pierdut sâmbătă, 14 mai, pe plaja Bagno Vally a localitatății Cesenatico din provincia Forli-Cesena (Emilia-Romagna) și regăsit după două ore de căutări disperate.

Odată cu creșterea bruscă a temperaturilor din ultimele zile, sezonul de plajă a început mai devreme, iar forțele de ordine s-au văzut obligate la o reluare neașteptată a activităților obișnuite în zilele toride ale sezonului estival.

Deși de origine română, băiețelul vorbește perfect limba italiană pentru vârsta lui. El a fost încredințat de părinți unei alte femei cu mai mulți copii. Împreună, au plecat toți pentru a se juca pe plaja liberă din fața zgârie-norilor amplasați în apropierea Mării Adriatice.

În jurul orei 16:00, femeia și-a dat seama că micuțul care i-a fost încredințat nu mai este acolo, cu ceilalți copii. Imediat a fost dată alarma la numărul folosit în asemenea cazuri, cu copii pierduți: 0547 672970.

- Continuarea articolului după publicitate -

Îngrijorător a fost faptul că, de obicei, în câteva minute se găsesc copiii pierduți, însă acum nu s-a întâmplat acest lucru. Văzând disperarea femeii, de pe plaja Bagno Vally au fost lansate apeluri sonore cu ajutorul megafonului, apoi transmise de la o plajă la alta.

În plus, salvamarii și poliția locală au făcut tot posibilul pentru a arăta fotografia copilului la cât mai multă lume. După mai bine de două ore, băiețelul a fost găsit speriat, dar nevătămat, pe plaja Valverde din zona Bagno Zara, la un kilometru și jumătate la sud de locul dispariției sale.

Susține publicația noastră!

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos