Copil român în vârstă de 2 ani căutat de poliția italiană. A fost răpit chiar de mama sa

O femeie română și-a răpit propriul fiu în vârstă de numai 2 anișori la Meta di Sorrento, lângă Napoli, dintr-o structură în care micuțul era plasat în urma decăderii din drepturile părinteşti a mamei. Carabinierii italieni au blindat practic localitatea și sunt în căutarea celor doi.

Băiețelul a fost încredințat de către Tribunalul pentru Minori unei structuri de îngrijire și ocrotire, după suspendarea autorității părintești. În această dimineață, de marți, 16 aprilie, în jurul orei 10:00, mama copilului avea programată o oră pentru a-l vizita. Profitând de neatenția personalului, femeia, care este cercetată pentru fapte penale, a luat copilul și s-a făcut nevăzută.

Carabinierii unității militare din Sorrento verifică toate ieșirile din localitate și au început căutările în toată provincia. Se presupune că mama româncă avea intenția să se îndrepte inițial către orașul Napoli. De asemenea, gările și aeroporturile din împrejurimi sunt sub control, deși femeia probabil utilizează vehicule private, scrie napoli.fanpage.it.