Copilă româncă moartă în Italia la numai 13 ani în urma unui accident petrecut la mare

O minoră româncă în vârstă de numai 13 ani a decedat vineri, 18 iulie 2020, la spitalul Santobono din Napoli, după trei zile de luptă împotriva morții. Tânăra noastră conațională suferise, în cursul zilei de marți, 14 iulie, un accident cu hidrobicicleta pe litoral, în urma căruia a stat mai mult timp sub apă, fără oxigen, relatează publicația locală La Voce di Napoli.

Potrivit surselor locale, fata se afla în cursul zilei de marți pe litoralul Mării Tireniane din localitatea Giugliano și a ieșit în larg, alături de alți 4 membri ai familiei, la bordul unei hidrobiciclete. La un moment dat, hidrobicicleta s-a răsturnat, iar salvamarii au reușit să scoată din apă toate persoanele, dar copila de 13 ani și-a pierdut conștiința din cauza timpului îndelungat petrecut sub apă și a fost dusă imediat la spitalul Pineta Grande din localitatea Castel Volturno.

- Continuarea după publicitate -

Notând starea gravă de sănătate a minorei, medicii de acolo au decis să o transfere la spitalul Santobono din Napoli și familia ei a sperat până în ultima clipă că fata va fi salvată. Din păcate, fata a murit pe patul de spital din cauza unui edem cerebral provocat de faptul că a stat prea mult timp sub apă, fără oxigen.