Copilul unei mame românce din Italia își pierde viața în trafic: „Ajutor, nu mai respiră!”

Durere fără margini pentru o mamă româncă de 39 de ani din Italia care a și-a văzut fiul de numai 11 anișori dându-și sulfetul sub privirea sa nepuntincioasă, din cauza unei crize de astm a micuțului.

Ioana C. și fiul său, Antonio, împreună cu o prietenă de familie, se aflau în dimineața zilei de ieri, 11 aprilie 2019, la bordul unei mașini Nissan, blocați în trafic pe via Cristoforo Colombo din Roma, la 100 de metri distanță de intersecția cu via Wolf Ferrari. Conaționala noastră, care locuiește alături de soțul său în provincia Latina, îl ducea pe micuțul Antonio la spitalul Bambin Gesù din Roma pentru un control, acesta suferind de astm, scrie ziarul local Latina Oggi.

Din nefericire, copilul a început să se simtă rău în jurul orei 8:00 de ieri dimineață, în timp ce se aflau încă în trafic, iar mama sa a cerut ajutorul celor din jur. Doi polițiști pe motocicletă au mers în întâmpinarea ambulanței pentru a o escorta prin trafic până la locul unde se afla Ioana și fiul său, dar pentru micuțul de 11 ani nu s-a mai putut face nimic. Personalul medical a încercat timp de 50 de minute să-l resuscite, înainte de a-i declara decesul.

Procuratura a deschis o anchetă pentru omor din culpă, o procedură obligatorie în astfel de cazuri dramatice, menționează surse locale.

Sursa foto: LatinaOggi.it

UP SERVICE DESPĂGUBIRI