Corina Chiriac în spectacol la Milano! Șlagăre de neuitat pentru românii aflați departe de casă

Marea cântăreață și actriță Corina Chiriac va fi prezentă în Italia, la sfârșitul lunii aprilie, în cadrul unui spectacol organizat de Claudia Șerdan, interpretă de muzică folk stabilită la Milano și Dan A. Sârbu, instrumentist și compozitor român de muzică rock care trăiește de ani buni la Bergamo.

Spectacolul va avea loc la Milano, în teatrul Piazza San Giuseppe, duminică, 29 aprilie 2018, începând cu ora 15:30.

Artiștii acestui spectacol sunt: gazdele Claudia & Fracassoni având ca invitați pe marea artistă Corina Chiriac, pe Alessia Gerardi tânără italiancă interpretă participantă la programul „Io Canto” difuzat de Rai1 și soții Dan și Mariana Crețu care vor susține un moment folcloric.

„În cadrul acestui spectacol, publicul se va putea bucura ascultând de la muzică folk la muzică ușoară, populară, de petrecere, etno-rock, vom avea câte puțin pentru fiecare.”, ne asigură Claudia Șerdan.

Spectacolul este produs de Claudia Șerdan și Dan A. Sârbu sub patronatul Consiliului Emigranti di Rho și al Associatiei Oasi, cu colaborarea doamnelor Angela Grigor și Angela Kilat. Vestimentația Claudiei Șerdan va fi asigurata de salonul Afrodita din Bergamo, salonul unei stiliste orădence stabilită în Bergamo.
Sponsori: Restaurant Bucătăria De Acasă Milano, Gastronomia Dacia Milano, Plasti Cart Milano.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Pentru informații și rezervări, biletele pot fi găsite la următoarele numere de telefon: 3663315703; 3929152113; 3809066787.

„Ne-am unit români, italieni, moldoveni și bucovineni cu speranța de a crea ceva frumos pentru comunitatea noastră dar și cu scopul de a reprezenta o punte de cunoaștere a frumosului ce e în noi, pentru a arăta publicului italian că suntem mult mai mult decât ceea ce văd la știri.” a adăugat organizatoarea spectacolului, Claudia Șerdan.

Artist cu o carieră impresionantă, Corina Chiriac a marcat decenii întregi de muzică uşoară românească. Repertoriul Corinei Chiriac cuprinde un număr semnificativ de piese, de genuri și stiluri muzicale diferite, de la romanță, muzică lăutărească la șansonete, piese de dans, muzică ușoară: „Inimă nu fi de piatră”, „Parfumul străzilor”, „Ce mică-i vacanța mare”, „O clipă de sinceritate”, „Trenul fericirii”, „Nu mă uita de tot”, „Nu te enerva”, „Strada speranței” etc.