Coronavirus în Italia, Protecția Civilă: 160 de persoane vindecate, 79 de decese și 2.502 de persoane infectate

Protecția Civilă din Italia transmite în comunicatul zilnic de astăzi publicat la ora locală 18:00 pe site-ul oficial al instituției că numărul deceselor în Italia din cauza infectării cu noul coronavirus a ajuns la 79 în prezent. Acest număr urmează însă să fie confirmat după ce Institutul Superior de Sănătate va stabili cu precizie cauza decesului.

Vestea bună este că numărul persoanelor vindecate a crescut de asemenea, ajungând astăzi la 160 de vindecări în toată Italia. În ceea ce privește numărul persoanelor infectate încă de acest virus, acestea sunt 2.263 pe teritoriul italian, iar în total au fost confirmate 2.502 de cazuri până la această oră, inclusiv cele care s-au terminat cu un deces sau prin vindecare.

În detaliu, în prezent, în Italia avem: 1.326 de cazuri pozitive în Lombardia, 398 în Emilia-Romagna, 297 în Veneto, 56 în Piemont, 59 în Marche, 30 în Campania, 19 în Liguria, 18 în Toscana, 11 în Lazio, 13 în Friuli Venezia Giulia, 5 în Sicilia, 6 în Puglia și 6 în Abruzzo, 4 în provincia autonomă Trento, 3 în Molise, 8 în Umbria, 1 în provincia autonomă Bolzano, 1 în Calabria, 1 în Sardinia și 1 în Basilicata.

Vă reamintim măsurile de prevenție împotriva contaminării cu noul coronavirus recomandate de Ministerul Sănătății din Italia și vă invităm de asemenea să citiți mai multe detalii publicate de instituția amintită mai sus și Organizația Mondială a Sănătății despre acest virus în articolul „Coronavirus în Italia: Măsuri de prevenire, numărul verde și recomandările Ministerului Sănătății și ale OMS”.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI